3 ideeën voor prachtige bruiloft foto’s


We willen allemaal de beste foto's om deze unieke dag te kunnen herinneren voor onze hele leven. Daarom geven we je 3 ideeën om dit magisch moment vast te leggen.


1. Jouw initialen voor een fotoshoot


Vermijd vervelende koppels foto’s en ga voor grote lichtgevende letters met je initialen. Een eenvoudige manier om jouw foto's te personaliseren. Als het mee valt, dan kun je jouw foto’s buiten maken. De letters zijn gemaakt van akoumé hout en zijn heel mooi in combinatie van verschillende tinten groen. Als je toch binnen foto’s wilt trekken, dan zorgen onze LED lichten voor een warme mooie gloed.


2. Een LOVE fotoshoot met je gasten


Laten we eerlijk zijn, een bruiloft is niks zonder je gasten. Neem foto's met hen met een mooie LOVE als achtergrond. Of je nu een grote familie hebt of een selfie wilt nemen, dankzij de 1m20 hoogte van de letters zullen de letters nog altijd zichtbaar zijn. Een LOVE die niet alleen als decoratie te pas gaat maar ook als leuke foto activiteit met je familie en vrienden.


3. Het symbool van de liefde: <3


Heb je liever iets wat wat eenvoudiger is? Dan is het akoumé hartje voor jou Het zal het epicentrum zijn van je foto’s en je hiermee garanderen dat je foto’s mooi symmetrisch zijn. Als je toch wilt, kun je altijd jouw initialen toevoegen. Hiermee zul je je initialen verboden zijn met een hartje in plaats van een ‘&’ wat beter jullie liefde voorstelt.


4. Bonus: Fotobooth met Cheeesebox


Een fotobooth met Cheeesebox staat gelijk aan kwalitatieve foto’s, een leuke activiteit en een leuke herinnering om mee te nemen. Verras je gasten met geprinte foto’s die ze kunnen meenemen naar huis. Je kunt het kader volledig aanpassen zoals je wilt. Tip: Gebruik accessoires om de foto’s wat meer fun te maken.